|

Inventum Elektrisch Kussen met 6 Warmtestanden

€24,95
€49,95
‹ Vorige pagina

Inventum Elektrisch Kussen met 6 Warmtestanden

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0) Beoordelingen

Product image slideshow Items

Lezersprijs €24,95 €49,95
Bevorder de doorbloeding en ontspan spieren met het elektrische kussen van Inventum. Het elektrische kussen,

Bevorder de doorbloeding en ontspan spieren met het elektrische kussen van Inventum. Het elektrische kussen, gemaakt van zachte fleece, verwarmt rug, schouders en nek en heeft 6 warmtestanden. Geniet en ontspan!

Raak helemaal ontspannen met het Inventum HNK184G elektrische kussen dat beschikt over 6 warmtestanden die uw rug, schouders en nek heerlijk heerlijk verwarmt. De warmte bevordert de doorbloeding en ontspant uw spieren. De buitenkant van het verwarmingskussen is gemaakt van extra zachte fleece en voelt prettig aan op de huid. U kunt er ook gerust mee in slaap vallen op de bank, het kussen schakelt automatisch uit na de door u ingestelde tijd. Door de afneembare schakelaar is het kussen ook wasbaar in de wasmachine. Wel zo hygiënisch.

Snelle opwarming en timer

Dit elektrische kussen is extra snel op temperatuur. In 10 minuten is het heerlijk warm. Het kussen schakelt ook automatisch uit na 30, 60 of 90 minuten. Geen zorgen dus als u in slaap valt terwijl het kussen nog aan staat.

Elektrisch kussen in de wasmachine

Was het warmtekussen zo weinig mogelijk om slijtage te voorkomen en niet vaker dan 5 keer tijdens de levensduur. Trek het kussen na het wassen voorzichtig in vorm en laat het liggend drogen.

Opbergen van het kussen

Berg het kussen op in de originele verpakking, als u het een tijd niet gebruikt. Trek voorzichtig de stekker uit het stopcontact en vouw het kussen op. Leg geen zware voorwerpen op het opgevouwen kussen of de doos. Zo blijft je kussen lang mooi en de werking optimaal.

Oververhittingsbeveiliging

Het ingebouwde veiligheidssysteem met sensortechnologie zorgt ervoor dat het elektrische warmtekussen automatisch uitschakelt als deze te heet wordt.

 

Alle specificaties

  • Elektrisch kussen
  • Afmeting: 40 x 30 cm
  • Warmtestanden: 6
  • Schakelt automatisch uit
  • Oververhittingsbeveiliging
  • Wasbaar op 30°C
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen