|

Geisha Solar Buitenlamp - Wandlamp met Bewegingssensor

€17,95
€39,95
‹ Vorige pagina

Geisha Solar Buitenlamp - Wandlamp met Bewegingssensor

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0) Beoordelingen
Lezersprijs €17,95 €39,95

Moderne wandlamp met led voor verlichting rond het huis
Zonnepaneel op de lamp zorgt voor de
  • Moderne wandlamp met led voor verlichting rond het huis
  • Zonnepaneel op de lamp zorgt voor de nodige energie
  • Beschikbaar in twee formaten met verschillende lichtmodi
  • Met butterfly effect: schijnt naar links, rechts en beneden
  • IP-waarde: IP65 Waterdicht
  • Extra voordelig als set van 2 stuks

Met de FlinQ Butterfly Solar Lamp is een duurzame lichtbron voor buiten binnen handbereik. Verlichting rondom het huis is van grote toegevoegde waarde. Niet alleen is het handig om tijdens het donker te kunnen zien waar u loopt, ook biedt het meer veiligheid. De solar buitenlamp bevestigt u gemakkelijk aan de wand van uw huis. De wandlamp is op twee manieren één met de natuur: in vorm en gebruik. U heeft geen elektriciteit of batterijen nodig om de ruimte rond uw huis of ander pand te verlichten. Laat de natuur u een handje helpen.

Niet alleen de vorm van deze wandlamp doet denken aan een vlinder, het design heeft ook de unieke uitstraling van het vliegende insect. De lamp dankt zijn naam bovendien aan het lichteffect dat lijkt op een vlinder. Het butterfly effect wordt veroorzaakt door het licht dat schijnt naar links, rechts en naar beneden. Alsof de lamp aan de muur beweegt.

Aan de bovenkant is de buitenlamp voorzien van een zonnepaneel. Daar wordt de zonne-energie opgevangen die nodig is om de lamp vervolgens te laten schijnen. Een solar lamp in optima forma.

Unieke kenmerken van de duurzame wandlamp voor buiten

✔ Moderne wandlamp met led zorgt voor verlichting rond het huis
✔ Zonnepaneel op de lamp zorgt voor de nodige energie
✔ Verkrijgbaar in 2 formaten met verschillende lichtinstellingen
✔ Inclusief bewegingssensoren voor een extra duurzaam gebruik
✔ Met butterfly effect: verlichting schijnt links, rechts en naar beneden
✔ IP65 waterdicht

De wandlamp laadt overdag op en haalt het maximale vermogen uit de zonnestralen die worden opgevangen. Dat gebeurt ook als de zon achter de wolken schijnt overigens. Vervolgens schijnt de lamp de hele nacht door, zodra er iemand langsloopt of als een andere beweging wordt gedetecteerd. Dat maakt de solar wandlamp nog efficiënter, u heeft licht wanneer nodig.

De ideale installatiehoogte voor de lamp om zonlicht op te vangen is geschat op 2 tot 4 meter, afhankelijk van de locatie van de wandlamp. Kies daarbij voor een plek waar u het licht goed kunt gebruiken. De kracht van de ledlampen zal u verbazen: deze vlinder straalt.

Werkmodus van de kleine Geisha buitenlamp

De Solar Wandlamp Geisha heeft twee werkmodi. In Mode A schakelt de lamp over naar volledig licht bij een beweging binnen 6 meter. De wandlamp schakelt naar zwakker licht (voorlicht aan en achterlicht aan) na 10 seconden zonder beweging. In Mode B schakelt de lamp ook over naar volledig licht bij een bewegingsdetectie binnen 6 meter. Daarna schakelt de lamp na 10 seconden zonder beweging over naar zwakker licht, maar nu met het voorlicht uit en het achterlicht aan

Werking van de grote Atalanta buitenlamp

De Solar Lamp Atalanta heeft twee werkmodi. Mode A: Als het batterijpercentage hoger is dan dertig procent licht de lamp automatisch op naar volle sterkte als er beweging is gedetecteerd binnen 6 meter. De lamp dimt vervolgens naar 3 procent sterkte (voor en achterlicht aan) na 20 seconden zonder beweging. Als het batterijpercentage lager is dan 30 procent licht de lamp op naar volle sterkte als er beweging is gedetecteerd binnen 6 meter. De lamp dimt vervolgens naar 3 procent sterkte (voorlicht uit, achterlicht aan) na 20 seconden zonder beweging.

Mode B: De lamp licht automatisch op als de zon onder is (<30 LUX) en blijft op 50 procent lichtsterkte. Na 5 uur of als het batterijpercentage onder de 30 procent is gekomen, schakelt de lamp over naar energiebesparingsmodus. Zodra er beweging binnen 6 meter wordt gedetecteerd, dan gaat hij automatisch aan op 50 procent. Vervolgens dimt het licht naar een lagere sterkte (voorlicht uit, achterlicht aan) na 20 seconden zonder beweging.

U kunt zelf switchen tussen de modi. Een keer klikken is mode A, een tweede keer klikken is mode B, nog een derde keer klikken om de lamp uit te schakelen.

Alle specificaties van de Geisha wandlamp

  • Vermogen klein: 1.5W
  • Vermogen groot: 4W
  • Lumen klein: 220lm
  • Lumen groot: 500lm
  • LED: 14x SMD2835
  • Waterdicht: IP65
  • Materiaal: ABS+PC, anti-UV
  • Solar paneel: 0.7 Wp, mono-crystalline siliconen
  • Lichthoek: 90 graden
  • Werktijd: afhankelijk van modus
  • Inhoud verpakking: Solar Lamp, Handleiding, Meetinstrument, Accessoires
  • Afmetingen klein: 144 x 96 x 79 mm
  • Afmetingen groot: 211 x 140 x 115 mm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen