|

Andersson Draadloze Oordopjes met Oplaadetui en extra Oor Rubbers

€39,95
€89,95
‹ Vorige pagina

Andersson Draadloze Oordopjes met Oplaadetui en extra Oor Rubbers

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0) Beoordelingen

Product image slideshow Items

Lezersprijs €39,95 €89,95

Draadloze en comfortabele oordopjes voor een prettige geluidsbeleving
Ideaal voor dagelijks gebruik, tijdens bijvoorbeeld training
Luister naar
 • Draadloze en comfortabele oordopjes voor een prettige geluidsbeleving
 • Ideaal voor dagelijks gebruik, tijdens bijvoorbeeld training
 • Luister naar uw favoriete muziek en podcast of voer een telefoongesprek
 • Geniet van veel comfort dankzij rubberen dopjes en een gewicht van slechts 4 gram
 • Bedien de spraakassistent van uw smartphone via de oordopjes
 • Inclusief handige oplaadetui met kabel voor opladen en opbergen
 • Met waterdichte IPX5-classificatie

De Andersson TEW-3100 True Wireless Oordopjes, die wordt geleverd met een draagbare oplaadetui, zijn de ideale oortjes voor dagelijks gebruik. Met de waterdichte IPX5-classificatie zijn dit oordopjes die zowel geschikt zijn voor training, als wandelen in de regen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vochtschade. De draadloze oordopjes werken net zo goed afzonderlijk (zowel linker- als rechter oordopje), als samen. U kunt indien nodig ook tijdens een gesprek van het ene oordopje naar de andere overschakelen. Uitgerust met stereogeluid en met dubbele microfoons, is de TEW-3100 net zo geschikt voor het luisteren van muziek, als voor het beantwoorden van oproepen en kunt u genieten van een indrukwekkend geluid.

Met een gewicht van slechts vier gram krijgt u ongelooflijk comfortabele oordopjes die u zowel in het dagelijks leven als tijdens de training kunt gebruiken. Gebruik de oordopjes om naar muziek te luisteren, te genieten van uw favoriete podcast of om te bellen. U bedient eenvoudig oproepen en muziek met de flexibele touch-bediening in het midden van de twee oordopjes.

Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om de ingebouwde spraakassistent van uw telefoon te gebruiken via de True Wireless-oordopjes. Dubbeltik in de stand-bystand, of tijdens het afspelen van muziek op de touchpad op een van de oordopjes, om uw spraakassistent te starten. Om de spraakassistent te beëindigen, drukt u de oordopjes uit.

Oordopjes opladen met handige oplaadetui

De TEW-3100 wordt opgeladen via een slimme en praktische oplaadetui. Stop de oordopjes in het hoesje, als het tijd is om op te laden, en zorg tegelijkertijd voor een beschermende opbergruimte waar u de oortjes altijd kunt vinden. Het hoesje heeft een led-indicator, die duidelijk laat zien hoever de batterij van de oordopjes is opgeladen. De oplaadetui kan opgeladen worden met de meegeleverde USB-C-kabel. Een USB-oplader is niet inbegrepen.

Gebruik met iOS en Android

Met de TEW-3100 haalt u True Wireless oordopjes in huis die geschikt zijn voor alle situaties. De compacte oordopjes sluit u eenvoudig aan op bijvoorbeeld uw mobiele telefoon via Bluetooth 5.0. De oordopjes zijn volledig te gebruiken met zowel iOS als Android en geeft u volledige controle over uw muziek en uw mobiele oproepen. De oordopjes zijn voorzien van auto-pairing, wat betekent dat deze snel en automatisch verbinding maken wanneer u ze wilt gebruiken.

De oordopjes hebben een speeltijd van maar liefst 4,5 uur en samen met de oplaadetui geniet u in totaal van 27 uur speeltijd.

Wat zit er in de verpakking?

 • Oordopjes
 • Laadstation
 • Dubbele set oor rubbers
 • USB-C-kabel om op te laden
 • Gebruiksaanwijzingearbud
     0 sterren op basis van 0 beoordelingen
     Je beoordeling toevoegen